Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Ettersyn og stell av grøntområdene!

Print Friendly, PDF & Email

Grøntutvalget og styret er nå godt i gang med å gjennomføre vårens beskjæring av frukttrær, bærbusker, hekker, trær og andre buskevekster i borettslaget. Nå som vi har gått på kurs har vi økt kompetansen vår ytterligere og lært mer om hva de ulike vekstene vi har krever av hagestell, vekstforhold, ettersyn, hvordan de skal plantes og vedlikeholdes. Vi rådfører oss også med et gartnerfirma som gir oss råd og veiledning der det er behov for det.

For å holde alt pent, ryddig og velstelt hele sesongen, trengs det jevnlig ettersyn og stell. Dette er noe vi syns er viktig og ønsker å legge mer vekt på fremover. Grøntutvalget holder på å utarbeide en helhetlig skjøtselsplan for grøntområdene i fellesarealene. 

Nå som vi har begynt på dette arbeidet er det viktig at ingen andre beskjærer eller friserer frukttrær, bærbusker, hekker, trær og andre buskevekster i borettslaget som står på fellesarealene. Dette er fordi vi har lagt en plan for hver enkelt tre og busk, og ønsker at de skal beskjæres på en riktig måte. Det er også mange ting å ta hensyn til når man beskjærer og steller uteområdene. For eksempel fremkommelighet, sikkerhet, fremtidig vedlikehold av områder, tilstanden på trær og busker mv.  

Spørsmål
Hvis dere har noen spørsmål eller er usikre på noe, er det bare å ta kontakt med styret eller Grøntutvalget via “styret@hallagerbakken.no”. Vi tar gladelig imot hjelp til vanning av fellesområdene og blomsterpottene som blir satt ut til sommeren.

Sist oppdatert: 13. april 2023

Comments are closed.