Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

En pekefinger mot brudd på regler

Print Friendly, PDF & Email

Det er dessverre en av oppgavene til styret å påpeke når enkelte tar seg til rette i strid med vedtekter og husordensregler. Dagens pekefinger er rettet mot:

  • Skohyller og annet som står i trappeoppgangene i blokkene. Av hensyn til bransikkerheten og naboenes trivsel er det ikke lov å ha ting stående i trappoppgangen. Dette gjelder også skostativ o.l. Vi ber dere alle om å snarest fjerne alt annet enn velkomstmatten utenfor egen inngangsdør.
  • Det hender at enkelte beboere setter fra seg søppel og skrot under trappene eller på andre fellesarealer. Dette er skjemmende og gjør bomiljøet mindre trivelig for oss alle. I tillegg kan det være brannfarlig eller medføre risiko for lekende barn. For fremtiden vil styret forfølge slike forhold mer aktivt. Når vaktmester må engasjeres for å fjerne slikt skrot, vil de ansvarlige få regningen når vi kan påvise hvem det er.
  • Fellesrommet i bodhusene er felles. Andelseierne kan gjerne finne egne løsninger for disse områdene men enkelt beboere kan ikke ta seg til rette der. Det skal ikke være en parkeringsplass for skrot.rot i fellesbod
  • Skjerming på balkongene. På blokkbalkongene tillates kun de originale leveggene, eller tilsvarende nye. For rekkehusbalkonger gjelder de føringer som er angitt i Byggeveilederen.
  • Hageavfall, og bare det, kan deponeres i området bak “vaktmesterområdet”. Hagefall som er kastet på nedsiden av borettslaget/veien er en forsøpling for oss alle.
  • Vaktmesterområdet” er en arbeidsplass for vaktmesteren og håndverkere som borettslaget engasjerer. Det er fint om man kan sørge for at dette området ikke blir brukt som parkeringsplass eller søppeldynge.

Comments are closed.