Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Det plantes…

Print Friendly, PDF & Email

Grøntutvalget er i gang med å plante blomster i bedene ved inngangspartiene langs blokkene i HB 46-52. Det er nedlagt dryppslange for vanning i alle bedene slik at det skal være enkel jobb for oss i varme sommermåneder å gi plantene vann.

Det mangler vintergrønne busker/trær i bedene og her er Grøntutvalget på utkikk etter de rette slagene. Bærbusker og et nytt bærtre vil også bli plantet etter hvert.

Grøntutvalget takker for alle hyggelige og positive tilbakemeldinger de stadig får der de står å graver og planter. Vi har plass til flere engasjerte plantevenner så ikke nøl med å ta kontakt hvis man vil bidra med å fornye borettslagets utemiljø.

Når det gjelder blomsterkrukker vil det i år kun settes ut de største krukkene ved alle hovedinnganger til borettslaget i begynnelsen av juni måned. Her oppfordrer vi alle beboere til å sørge for litt stell og vanning gjennom sommermånedene.

Sist oppdatert: 18/5-2021

Comments are closed.