Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Corona (COVID-19) og Hallagerbakken

Print Friendly, PDF & Email

Styret vil oppfordre alle til å følge med på og følge rådene fra myndighetene i denne spesielle situasjonen vi nå er i. Som borettslag blir vi også muligens berørt fremover, og vi vil særlig peke på:

Generalforsamlingen: Den er planlagt gjennomført onsdag 22. april, og styret vil nærmere den datoen vurdere om den skal utsettes. Etter loven skal den avholdes innen 30. juni. Vi ser også på muligheten av å avholde denne digitalt, selv om det også vil være utfordrende for flere andelseiere.

Borettslaget er også deleier (og kunde) i Multinett as og vi er tilsluttet Søndre Nordstrand ENØK, og begge disse er også i tenkeboksen for hvordan de kan få avholdt sine generalforsamlinger.

Vårdugnaden: Vi har normalt en vårdugnad i april/mai. Den er nå utsatt til etter sommeren. Vi kommer tilbake til datoen når vi har den klar.

Sommerjobbprosjektet: Vi forsøker også i år å få et sommerjobbprosjekt på gang for ungdommen, men vi må også alle være forberedt på at dette kan bli vanskelig å få gjennomført i år.

Bestilling av varer: Vi vil (igjen) oppfordre de som bestiller varer fra Kolonial.no og andre om å be sjåførene parkere på gjesteparkeringene. De kan bringe inn varene på traller/vogner, som de normalt har med seg. Mange legger dette inn i sine bestillinger, men det er også flere som glemmer det.

Styremøter: Styret utfører sitt arbeid som vanlig og vi har løsninger for virtuelle møter om nødvendig (Vi bruker GSuite i vårt arbeid, som også har Hangouts tilgjengelig.

Tips! Både Microsoft og Google har nå stilt slike løsninger tilgjengelig gratis for alle, og dette er noe alle frivillige foreninger osv. bør vurdere.

Kvalitetssikret info om Corona (COVID-19)
Oppdatert informasjon og råd til befolkningen finner du på:

Ta vare på hverandre og hvis hensyn
Skolene er stengt. Dette gjør at mange av boligene vil etterhvert ha barn (og voksne) innendørs som lengter etter vanlig skole og vanlig hverdag 🙂 Vi får alle prøve å være tolmodige med hverandre og gjøre det beste ut av situasjonen.

Og vi kan alle sjekke med naboer om de vil ha hjelp til å få handlet noe på butikken. Det kan være flere enn de vi tror som er i risikosonen og derfor må være ekstra forsiktig for tiden.

Sist oppdatert: 26/3-2020

Comments are closed.