Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

BRUK AV “ZOOM” – GENERALFORSAMLINGEN

Print Friendly, PDF & Email

Som ifjor, så er vi tvunget til å avholde generalforsamlingen digitalt. Også i år så valgte vi “ZOOM” plattformen for selve møtet hvor styret informerer om de forskjellige saker.

Dette er i utgangspunktet en web-basert tjeneste hvor man slipper å installere programvare på PC/MAC. På mobil/nettbrett må man imidlertid laste ned “ZOOM” f.eks. fra AppStore for iPhone/iPad. Vi anbefaler at man gjør noen forberedelser med å sjekke at “ZOOM” fungerer, slik at man er klar til å følge med på møtet fra start 🙂(Y) 

Vi starter presis kl 18.00 på onsdag 21.april.

Noen kjøreregler:
Møteleder har åpen mikrofon, deler ut skjermen med presentasjonen hvor man går gjennom sakene. Andre i styret har også åpen mikrofon og har til oppgave å følge med i meldingsvinduet (chaten) om det stilles spørsmål osv. Andelseierne kan stille spørsmål i meldingsvinduet (chaten), og disse vil bli besvart.

Det er ikke anledning til å stille benke-/endringsforslag under møtet. Dette har det vært innformert mer om på papir og på nettet. Det er kommet inn 2 endringsforslag til de innkommende forslagene. Disse (og oppdatert stemmeseddel for de som stemmer via papir) er delt ut i alle postkasser.

Avstemming starter like etter møtet, pågår i 3 dager – fristen for å stemme via https://vibbo.no/hallagerbakken er søndag 25. april kl. 9:00. Innen samme tidspunkt må stemmesedlene for de som stemmer på papir være i styrets postkasse i Hallagerbakken 54.

Zoom-lenken til møtet: https://us02web.zoom.us/j/82518166438?pwd=ZjFSb1RFY2dqbmdUdVBha052VW9jdz09
eller http://shorturl.at/npDKU

Comments are closed.