Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Blir det dyrere fjernvarme?

Print Friendly, PDF & Email

Borettslaget er med i Søndre Nordstrand ENØK og derfra får vi en månedsrapport om tilstanden på forbruket av ‘fjernvarme’. Formålet er å overvåke om det kan være feil på anlegget, men i tillegg får vi informasjon som kan være nyttig for styret og beboerne.

Noen klipp fra august-rapporten 2019:

  • Hallagerbakken: Normal utvikling av månedskurven. Har i august hatt det laveste forbruket som noen gang har vært registrert. Alle medlemslagene har en normal utvikling av energiforbruket og lave forbruksverdier da det kun har vært benyttet varme til varmtvannsoppvarming.
  • Som det har fremkommet i media så er energiprisen høy. Energiprisen for fjernvarme: pr august 0,95 kr / kWh mot 1,12 kr / kwh i august 2018. Dvs prisen er ca 17 % lavere enn i fjor. Det en kan forvente er at prisene vil stige til høsten og en må forvente omtrent samme energikostnader som i fjor.

Vi minner samtidig om disse artiklene:

Skifte av målere
Borettslaget starter nå skifte av alle målerne av fjernvarme i blokkleilighetene. De mest synlige måleapparatene ser du på radiatorene 🙂  Dette blir skiftet rett og slett fordi de er gamle og teknologien nå er blitt enda bedre. Det er ingen mistanke om at de gamle har avgitt feil informasjon!

Mer detaljert informasjon vil komme, slik at den enkelte andelseier skal få vite når det må gis tilgang til egen leilighet.

23/9/2019

Comments are closed.