Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Barnelek og bomiljø

Print Friendly, PDF & Email

Det er hyggelig å ha barn som leker i borettslaget! Men aktiviteter, f.eks. ballspill, kan også gå utover det fysiske bomiljøet vårt – planter, busker, gjerder og porter kan fort ta skade av slik aktivitet. I det siste har styret blitt gjort oppmerksom på uønsket aktivitet på borettslagets fellesområder.

Når det gjelder bomiljø, har vi alle et felles ansvar for å sikre at dette er godt og trygt, og ikke til sjenanse for våre naboer. Husordensreglene sier litt om hvilke forventninger vi kan ha, og nederst i denne artikkelen har vi lagt ved noen relevante utdrag. Vi oppfordrer ellers alle til å lese gjennom Husordensreglene fra tid til annen. Noen relevante utdrag:

  • «Normal lek og livsutfoldelse blant barn og unge ønskes velkommen i borettslaget. At dette til tider kan medføre en del støy må vi bare akseptere. Men også her gjelder hovedregelen om at vi må unngå unødvendig og spesielt plagsom støy. Det er for eksempel greit at barn roper til hverandre under lek ute, mens vedvarende hyling, eller roping innendørs, anses som uakseptabelt (Dette gjelder selvsagt ikke barnegråt etc.). Det er de foresattes ansvar å holde øye med barna og vurdere om aktiviteten kan være plagsom for folk rundt dem.»
  • «Ballspill skal kun foregå på fotballbanen.»
  • «Dersom det skulle oppstå en konflikt, er det viktig å prøve å løse den på så lavt nivå som mulig. Det første steget er å snakke sammen. Hvis dette ikke går, kan saken bringes inn for styret. Styret vil normalt forsøke å finne en løsning enten ved mekling eller på annen måte

Sist oppdatert: 15/6/2019

Comments are closed.