Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Balkongprosjektet 2024 [Framdriftsplan]

Print Friendly, PDF & Email

Denne artikkelen vil oppdateres!

Arbeidet med å rehabilitere balkongene i blokkene fortsetter i 2004. Oppgangene fra 46 til 58 gjenstår. Arbeidet vil starte opp i mai etter pinsen.

Oppdatert informasjon om framdrift har blitt forsinket på grunn av sykdom hos entreprenøren PBT. De vil gjøre balkongene vendt mot skogen først. Det vil si at det nå rett før eller rett etter pinse vil bli satt opp stillas ved balkongene vendt mot skogen. Det første som blir gjort er å sette på beslag langs fasaden mot balkongdekket. Deretter vil lukene bli boltet igjen og så vil balkongene bli vasket for så å bli malt.

Rydding av balkong
Det er viktig at balkongene blir ryddet før vasking. Det gjelder også markterrassene. Vi ber om at alle bidrar til at dette arbeidet kan bli gjennomført raskt og smertefritt. Hvis været er fint, kan dette gå veldig raskt. 

Hva betyr rydding? Balkongene tømmes helt for møbler og annet. Også blomster og eventuelle tepper, kunstgress eller løse fliser/heller må fjernes.

Framdrift

  • Etter pinse/uke 21: Oppsett av stillas ved balkongene vendt mot skogen (alle oppganger) (En liten sjanse for at de vil forsøke å få opp stillasene før pinsa…)
  • Vi kommer tilbake med mer presis informasjon om framdrift.

Skader/ulemper
Vi har et fellesansvar for å bidra til at ulempene for naboene og mulige skader reduseres. De som bor på bakkeplan må forvente at det settes opp stillaser og at de må rydde unna møbler og annet slik at arbeidet kan på mest mulig effektivt.

Skader og svakheter men mener å observere underveis eller etter ferdigstilling ber vi dere varsle styret om umiddelbart når det oppdages. Ta bilder og gi oss en mest mulig nøyaktig beskrivelse av forholdet. Dette er normalt nødvendig for at styret skal kunne forholde seg til dette.

Spørsmål?
Hvis dere har spørsmål, kan dere ta kontakt med styret: trond@styret.hallagerbakken.no, tlf. 40490574.

Sist oppdatert: 15/5/2024

Comments are closed.