Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Arbeid på gang…

Print Friendly, PDF & Email

Om ikke vinteren helt har forlatt oss så har “vår-tegnene” dukket opp. Både borettslaget og noen beboere har håndverkere i sving.

Vi har begynt vedlikeholdsarbeidet av takene som vil pågå både nå i sommer og til neste år, og snart er vi også i gang med rehabiliteringen av balkongene i blokkene. De berørte får informasjon direkte fra de styret har engasjert til å gjøre jobbene.

Private tiltak
Andelseiere pusser opp en gang i blant og noen ganger er prosjektet så stort at det først skal innom styret. Uansett har naboene ofte fått et nabovarsel om prosjektet i søknadsfasen og andelseierne vil selv holde berørte naboer orientert om framdrift (og mulig arbeidsstøy o.l.) når arbeidet igangsettes.

Noen ganger vil det også være trafikk fra håndverkere ifm ikke-søknadspliktige tiltak f.eks. male- eller rørlegger jobber i leilighetene. Vi minner om at også håndverkere kan kun kjøre inn i borettslaget for å lever/hente tunge ting, og at kjøretøyene skal være parkert på gjesteparkeringene.

Borettslaget tillater etter forhåndsavtale, også håndverkere å parkere på “vaktmesterområdet når vi har kapasitet til det. Dette skal være forhåndsavtalt! Når vi har mye aktivitet på gang blir dette også en logistikk- og koordineringsutfordring.

Tålmodig
Det er ikke til å unngå at det vil merkes når vedlikeholds- og rehabiliteringsarbeider foregår. Her får vi alle vise litt toleranse og tålmodighet.

Husordensreglene om bl.a. støy gjelder uansatt og brudd på disse vil styret gjerne få melding om. Men aller best er det naturligvis om man snakker med naboene sine selv slik at man reduserer mulige problemer.

Sist oppdatert: 27/3/2023

Comments are closed.