Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Sommerjobb i Hallagerbakken

Print Friendly, PDF & Email

I år tilbys det muligheter for sommerjobb i borettslaget for alle ungdommer med fast adresse i Hallagerbakken borettslag, og som er mellom fylte 13 og til og med fylte 18 år.

Vi ser at ungdommen vår er en flott ressurs og vil gjerne fortsette å tilby dem en ukes sommerjobb. Arbeidet består hovedsaklig i arbeid ute i form av søppelplukking, klippe busker og luke. Rydde i komposthaugene rundt brl, rake og annet forefallende arbeide.

Alle som ønsker det får attest på gjennomført arbeide, de følges opp av en fra styret eller stedfortreder for denne, som selv har jobbet flere år som sommerjobber. For mange er dette første møte med en sommerjobb og vi ønsker at dette skal være en positiv erfaring for dem.

For å få sommerjobb i borettslaget må du fylle ut søknadsskjemaet innen 12. mai 2017. Det er kun søknader via søknadskjemaet på nettet som blir behandlet.

Det er i utgangspunktet første, siste uke, og muligens en til, av skolens sommerferie som gjelder i år (legger inn ønske i søknadskjemaet). Dersom du har fått innvilget sommerjobb vil du kalles inn til informasjonsmøte på styrerommet i nr 54. Dette avholdes i juni. Der vil det bli gitt nærmere informasjon om hvilke forventninger som stilles, arbeidsmoral og regler, arbeidstid og lønn.

Søknadsskjema

Comments are closed.